top of page
Contact met de Samenleving

We vinden het belangrijk dat deelnemers zoveel mogelijk in contact staan met onze samenleving door o.a. de volgende activiteiten:

Inclusieve activiteiten

Iedere donderdagochtend spelen wij theater en maken muziek onder begeleiding van een regisseur en een muziekdocent. Dit is een inclusieve activiteit, d.w.z. dat er vrijwilligers en/ of ouderen zonder verstandelijke beperking aan meedoen. Samen met onze deelnemers werken ze toe naar één voorstelling rond kerst en één voorstelling vlak voor de zomervakantie.

 

Vergaderruimtes

Ben je nog op zoek naar een fijne groeps- of vergaderruimte? Die hebben wij, inclusief lekkere lunch en bediening door onze deelnemers.

 

Het ouderenproject

Wij zetten ons graag in voor (eenzame) ouderen. Boodschappen doen, wat klusjes in de tuin of een beetje poetsen, wij helpen u graag! Daarnaast werken wij samen met de SWMD (Stichting Welzijn Midden-Delfland), gevestigd bij een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen aan de Singelhof. Met hen organiseren we leuke en sociale activiteiten voor onze jongeren samen met deze ouderen.

‘Goed voor elkaar’ is het motto
waaronder we mensen met
elkaar willen verbinden en
een bredere maatschappelijke
bijdrage leveren.
Denk aan alleenstaande
(eenzame) ouderen, mensen met
afstand tot de arbeidsmarkt,
leerlingen van basisscholen en
bewoners waarmee we tot een
betekenisvolle uitwisseling en
samenwerking willen komen.

bottom of page