top of page

Contact met de Samenleving

We vinden het belangrijk dat deelnemers zoveel mogelijk in contact zijn en blijven met onze samenleving. Dat doen we met de inclusieve theatervoorstelling die we samen met senioren maken én die we natuurlijk spelen voor publiek zowel bij ons in de grote loods als op locatie.

We werken samen met de SWMD (Stichting Welzijn Midden-Delfland), gevestigd bij de kleinschalige woonvoorziening voor ouderen aan de Singelhof. Met hen organiseren we leuke en sociale activiteiten voor onze jongeren samen met deze ouderen, zoals samen zingen en spelletjes doen. In maart is er de nationale pannenkoekendag waar wij natuurlijk aan mee doen. Dan bakken we pannenkoeken en nodigen de ouderen bij Stella Mundi uit om gezellig te komen lunchen.

Ook hebben we tijdens de kerstvakantie kinderen van statushouders uitgenodigd om samen pannenkoeken te eten en gezellig spelletjes te doen. Bij al deze sociale activiteiten vinden we het belangrijk om aan onze deelnemers uit te leggen dat zij hiermee iets kunnen betekenen voor ouderen en/of kinderen die het misschien niet zo makkelijk hebben.

Wij zetten ons ook graag in voor (eenzame) ouderen thuis. Boodschappen doen, wat klusjes in de tuin of een beetje poetsen, wij helpen u graag!

Opdrachten & klussen voor en bij anderen

Het meehelpen bij onze buren van de voedselakker, het bakken van de brownies, het schoonmaken van het kantoor van de SWMD in Maasland en het werk voor kwekerij Marcel Vijverberg, we zorgen altijd dat we er met onze deelnemers naar toe gaan. Zo zien ze voor wie ze werken en maken met hen contact.

Vergader- en cursusruimtes

Ben je nog op zoek naar een fijne groeps- of vergaderruimte? Die hebben wij sowieso beschikbaar in de avonden en in het weekend. Door de week is deze in overleg en dan natuurlijk inclusief lekkere lunch en bediening door onze deelnemers.

‘Goed voor elkaar’ is het motto
waaronder we mensen met
elkaar willen verbinden en
een bredere maatschappelijke
bijdrage leveren.
Denk aan alleenstaande
(eenzame) ouderen, mensen met
afstand tot de arbeidsmarkt,
leerlingen van basisscholen en
bewoners waarmee we tot een
betekenisvolle uitwisseling en
samenwerking willen komen.

bottom of page